Vill bara tipsa om ett suveränt socker om man skall göra lite gott av bär .
Finns inte en chans man misslyckats .
Koka upp vatten och Gelésocker Multi och låt koka i 1/2 – 1 minut.
Häll den varma lagen över frysta bär eller bär som är "uppkokad"
Låt lagen svalna innan den hälls över färska bär.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Du kan även koka upp dl vatten, 1 msk fruktsaft med 1 dl Gelésocker Multi.
Tillsätt ca 250 g färska lätt krossade bär.
Den färska sylten är härligt god till glass, plättar och som tårtfyllning.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Frukttårta med gelé, mousse, pannacotta och pudding
– nu kan du snabbt och lätt göra det hela själv.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Gelésocker Multi innehåller vegetabiliskt geleringsmedel och kan användas till en lång rad gelade desserter i stället för gelantin.
Gelésockret ger en bra konsistens ihop med både vatten, fruktjuicer och mjölkprodukter
– enkel och bekväm att använda!
Kanon helt enkelt
20 juli 2007
Gelésocker
Upplagd av Supermamsen Green World kl. 7/20/2007
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar