20 juli 2007

Gelésocker

Vill bara tipsa om ett suveränt socker om man skall göra lite gott av bär .

Finns inte en chans man misslyckats .

Koka upp vatten och Gelésocker Multi och låt koka i 1/2 – 1 minut.

Häll den varma lagen över frysta bär eller bär som är "uppkokad"

Låt lagen svalna innan den hälls över färska bär.

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Du kan även koka upp dl vatten, 1 msk fruktsaft med 1 dl Gelésocker Multi.
Tillsätt ca 250 g färska lätt krossade bär.
Den färska sylten är härligt god till glass, plättar och som tårtfyllning.

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Frukttårta med gelé, mousse, pannacotta och pudding
– nu kan du snabbt och lätt göra det hela själv.

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Gelésocker Multi innehåller vegetabiliskt geleringsmedel och kan användas till en lång rad gelade desserter i stället för gelantin.

Gelésockret ger en bra konsistens ihop med både vatten, fruktjuicer och mjölkprodukter
– enkel och bekväm att använda!


Kanon helt enkelt

Inga kommentarer: